Zoeken naar consultant

consultant
Consultant Kunstmaan.
Marketing Communicatie consultant. Consultant in het hart van digitale transformatie? Ben je ervan overtuigd dat het vandaag meer dan ooit gaat over het creëren van unieke klantenervaringen, vanuit waardegedreven merken? Wil jij als marketing en communicatieconsultant in het hart staan van de digitale transformaties die dat mogelijk maken?
Ik wil starten Starten als consultant ikwilstarten.
Hoe kan ik starten als consultant? Hallo, consultant in spe! Acerta gidst je doorheen alle formaliteiten met een slim en gedetailleerd stappenplan. Handig om concrete plannen te maken! Niet voldoende tijd om dit artikel nu te lezen? Bewaar het voor later!
Project Consultant TripleA.
Werken als Project Consultant binnen Credit Management? Als Triple A project consultant werk je onder de vleugels van Triple A aan een project bij één van onze klanten. Je onderscheidt je door je professionalisme, jouw dynamische aanpak en jouw flexibiliteit.
Job Adfinity Junior Business Consultant Leuven EASI.
Job Adfinity Junior Business Consultant Leuven. Job Adfinity Junior Business Consultant Leuven. Voor ons kantoor te Leuven zijn wij op zoek naar een Junior Business Consultant, om ons team verantwoordelijk voor Adfinity, te komen versterken! Wil jij graag deel uit maken van de 1 Great Place to Work sinds 2015?
Consultant worden: hoe doe je dat?
Zo werk je project per project en kom je voortdurend in een nieuwe omgeving terecht. Typische functies zijn hier IT consultant, business analist of financiële auditor. op zelfstandige basis. Je hebt al enkele jaren ervaring en verkoopt je expertise nu als service. Dit komt vaker voor op strategisch niveau en is meestal op projectbasis. Je versterkt dan tijdelijk de Management, HR of Innovatie afdeling van een bedrijf. als product consultant. Je kent een bepaald product of een bepaalde service van a tot z. Je bent de schakel tussen het bedrijf waar je werkt de aanbieder en de klant waarbij je het product/de service implementeert. Als product consultant ben je ook veel op de baan, maar heb je meer voeling met je werkgever. Word niet zomaar een consultant. Kies voor een carrière bij Planet Talent. En pluk er levenslang de vruchten van. Wat zijn de voordelen? Als consultant kom je met veel verschillende bedrijven en interessante mensen in contact. Zo bouw je als starter op relatief korte tijd een groot netwerk uit. Om de nodige expertise te vergaren, wordt er van jou verwacht dat je regelmatig opleidingen volgt.
Consultant milieumanagement Tauw.be.
Tauw België nv is een dochteronderneming van Tauw Group, een multidisciplinaire groep van adviesbureaus, gespecialiseerd in milieu en civieltechnische werkzaamheden. Meer dan 1.000 hoogopgeleide mensen in verschillende landen adviseren, meten en ontwerpen voor duurzame omgevingskwaliteit. Hoe kunnen wij u helpen?
Mijlpalen in het leven van een recruitment consultant.
Je kunt heel snel doorgroeien bij Walters People. Als blijkt dat je de vaardigheden en de ambitie hebt om succesvol te worden in recruitment, dan krijg je snel de kans om door te groeien naar senior consultant. Het promotietraject is heel duidelijk, met vaste doelstellingen. Deze helderheid en de snelheid waarmee je kunt doorgroeien bevallen mij prima. Een promotie tot manager. De volgende stap? Na senior consultant is er perspectief om manager te worden. Bij elke promotie horen vaste targets: het aantal plaatsingen dat je doet, de omzet die je draait en de competenties die je hebt verworven. Je krijgt intensieve trainingen die je klaarstomen voor de rol. Recruitment consultant is geen 9-5 job.
Vacature: Business Consultant I TCOG.
Kennis van ERP-software. Bij voorkeur bent u reeds een Microsoft Dynamics consultant met enige jaren ervaring en/of heeft u een specifieke sector ervaring Groothandel, Retail, Fashion, maar dit is zeker geen vereiste. U heeft een hogere opleiding genoten en kan zelfstandig werken. U bent flexibel en gewend te werken in teamverband. Uzelf blijven verdiepen in nieuwe software ontwikkelingen ziet u als een uitdaging. U bent in staat een functionele beschrijving te maken van benodigde functionaliteiten, waarbij uw inlevingsvermogen én people skills u dé ideale gesprekspartner maken voor onze klanten. U bent eventueel in staat een commerciële demo te geven, steeds in bijzijn van één van onze sales executives. U rapporteert aan de projectmanager. Gebruikers, klanten en diensten adviseren en hen technisch ondersteunen. Functionele behoeften van de onderneming of de klant analyseren. De technische eigenschappen van het product bepalen volgens het lastenboek.

Contacteer ons